Menu overslaan en naar de inhoud gaan
U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Parel van een penthouse

Vier hoog in de Meersstraat van Waregem vind je een parel van een penthouse. Uitzicht op de vijvers. Grote groene terrassen buiten. Ongeëvenaard comfort binnen. Luxe met grote L. Want de inrichting en afwerking van het penthouse zijn werkelijk uniek – alleen weggelegd voor de happy few, maar die zullen er ook echt happy zijn. Als het iets meer mag zijn, of liever gezegd, veel meer mag zijn, dan is dit exclusieve penthouse van Eribo absoluut iets voor jou.

De omgeving

Wie penthouse zegt, verwacht topligging. Dat mag je letterlijk nemen. De bovenste verdieping van Residentie Chablis ligt in het zuiden van Waregem, in een buurt die de jongste jaren helemaal opbloeit. Je wandelt zo naar het centrum. Onderweg passeer je de sporthal, het zwembad en winkelcentrum Het Pand. Voorbij de stadionvijvers vind je de bibliotheek en het cultuurcentrum. Geen drukte in dit deel van de stad, veeleer aangename levendigheid. Net waar je naar op zoek bent.

De omgeving

Wie penthouse zegt, verwacht topligging. Dat mag je letterlijk nemen. De bovenste verdieping van Residentie Chablis ligt in het zuiden van Waregem, in een buurt die de jongste jaren helemaal opbloeit. Je wandelt zo naar het centrum. Onderweg passeer je de sporthal, het zwembad en winkelcentrum Het Pand. Voorbij de stadionvijvers vind je de bibliotheek en het cultuurcentrum. Geen drukte in dit deel van de stad, veeleer aangename levendigheid. Net waar je naar op zoek bent.

Als het bijzonder mag en moet zijn

“Wij beginnen alleen aan een project als het bijzonder mag en moet zijn. We gaan graag voor een uitdaging. En dit project was er zo een. Een penthouse met terrassen eromheen. Een langwerpig volume om in te vullen. En een partner met duidelijke visie en hoge verwachtingen. De architecturale lijnen moesten behouden blijven. De inrichting strak en minimalistisch, maar toch gezellig. En alle comfort voelbaar, maar niet zichtbaar. Het resultaat spreekt voor zich…” – Pedro Verhue, interieurarchitect

Prijs op aanvraag